HellO, WOrld!

 

Ovidiu Muresanu Tenerife  Ovidiu Muresanu Tenerife Ovidiu Muresanu Tenerife Ovidiu Muresanu Tenerife

Stiti cum sunt mamele alea care iti povestesc tot timpul despre copiii lor, de parca ar fi dat nastere la niste Einsteini pe banda rulanta? Ei bine, eu nu le intelegeam deloc, pentru ca deh, desi copiii lor sunt teribili de simpatici, nu sunt foarte diferiti de alti copii, fie ca sunt japonezi, congolezi sau australieni. Tot Ma-Ma si Ta-Ta spun. Ma rog, poate as fi trait toata viata mea fara sa inteleg acest fenomen al parintilor extaziati de copiii lor, daca nu aparea pe lume O.Brad Frumos, tricoul facut impreuna cu Marina, de la Skin Deep. Well, din secunda din care a iesit din ambalaj si am dat ochii cu el, viata mea s-a schimbat complet. Vorbesc aproape obsesiv despre el, cam in 80% din fotografiile mele din ultimele trei saptamani sunt cu #OBradFrumos si, ca sa pun si cireasa pe istoria asta, l-am luat cu mine si in vacanta din Tenerife. Adica la palmieri. La clima tropicala, 30 de grade si surf. Credeati ca l-am uitat in bagaj? No way! Uitati-va cum m-am afisat cu el pe cea mai tare plaja de surferi din Tenerife, pe numele ei, Taganana. Recunosc, am provocat o mica panica in randul surferilor, care nu mai vazusera ceva asemanator pe plaja lor, insa in curand si-au reluat ritualul lor obisnuit, mai ales ca in ziua aia valurile erau foarte bine. Ma rog, ei cu valurile, eu cu bradul. Insa am trait aici cel mai frumos apus de soare ever. Taganana e undeva in nordul insulei Tenerife, este complet izolata si trebuie sa treci niste munti uriasi pentru a o gasi. Dar a meritat. Si abia astept sa ma intorc acolo. Insa data viitoare voi avea pe mine costumul de neopren. Si o placa de surf. Pe O.Brad Frumos o sa-l las acasa. Asta daca nu o sa vrea sa se faca surfer.

IMG_8501

LOve,

O.

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers.
Photography: Valentin Denis

Hair Style: Robert Both Studio

Outfit: O’Brad Frumos Tee & Mihaela Gherlan Trousers, available on Molecule F, Nike Huarache sneakers, Illesteva Leonard sunglasses