O.Honey Spent My Money!

HellO, WOrld!

 

OK, deci se apropia aniversarea de un an a lui Honey O. (motanul meu semi-siamez dar mega-simpatic, daca inca nu stiti, doh). O.Honey, ce ma fac? Sa-i fi luat un tort din bobite, nu cred ca l-as fi emotionat, jucariile noi le ignora complet, inca o canapea pe care sa isi ascuta ghearele nu mai aveam unde sa inghesui, ca am deja 2 in living, asa ca am spus sa fiu creativ si sa creez ceva. Ma rog, o idee, pentru inceput. Si m-am gandit sa ii fac un accesoriu. Nou nout.

Ovidiu Muresanu The Stories of O.

O zgarda.

Ovidiu Muresanu The Stories of O.

Dar nah, cum nu eram foarte multumit cu gandul ca nu o sa ma aleg cu nimic de pe urma efortului meu creativ, si in plus nu ma mai opream din imaginat accesorii, am sunat-o pe Marina si i-am spus ca as vrea sa facem o colectie noua. Si ca de data asta nu vom mai pune texte scrise de ea pe tricouri din bumbac, ci pe niste accesorii din piele. Nici nu a fost foarte greu sa ma decid asupra acestora, pentru ca m-am gandit exact la lucrurile de care nu ma despart eu niciodata – tocul de ochelari (pentru ca port tot timpul ochelari de soare) si portmoneul. Si uite asa, Honey O. s-a ales cu o zgarda superba si geniala, iar eu cu o colectie noua: O.Honey Spent My Money! pe numele ei.

Ea include: Portmoneul Rich/Poor, ce este util indiferent de situatia voastra financiara.

Ovidiu Muresanu The Stories of O.

Ovidiu Muresanu The Stories of O.

Tocul de ochelari Now You See Me, Now You Don’t…care este perfect pentru orice ochelari, de soare sau nu.

Ovidiu Muresanu The Stories of O.

Ovidiu Muresanu The Stories of O.

Zgarda Meow Wow, pe care acum o poarta Honey O.

Ovidiu Muresanu The Stories of O.

Si avem si:

Bonus: Zgarda pentru catei O. My Dog!

Ovidiu Muresanu The Stories of O.

Asa cum v-am obisnut, si aceasta colectie a fost realizata alaturi de buna mea prietena, Marina Moldovan, de la Skin Deep. Am continuat jocurile de cuvinte, am pus  pe hartie fel de fel de variante si asa a luat nastere si noua colectie: “O. Honey Spent My Money!’’– o serie de accesorii din piele, uber cool si foarte practice. Lor li se adauga si cele doua accesorii pentru prietenii necuvantatori.

Colectia va fi disponibila in exclusivitate in Molecule F Concept Store, Etajul I, Promenada Mall, iar online, in sectiunea The Stories of O. X Skin Deep de pe Molecule-f si pe site-ul Skin Deep: http://touchskindeep.com/.

 

 

LOve,

O.

Leave a reply