HellO, WOrld!

 

Tibisor Mereu Surprinzator…e surprinzator. Asa l-am cunoscut, si ma bucur tare ca nu s-a schimbat deloc de atunci. Chiar daca pe Facebook a revenit la numele din buletin, atunci cand s-a angajat intr-o corporatie, el a ramas acelasi. Exuberant, stie pe toata lumea, si sunt foarte sigur ca toata lumea il stie. De altfel, acum chiar e plecat intr-un fel de tur al lumii, intr-un an sabatic in care e mai mult pe alte continente decat pe al nostru. Insa oricat de departe ar ajunge, stiu ca se va intoarce inainte de Craciun pentru a-si impodobi bradul langa care ne asteapta intotdeauna pe toti prietenii lui. E deja un fel de ritual la care particip deja de mai bine de zece ani, pentru ca Tibi imi este unul din cei mai “vechi” prieteni, si cumva, langa bradul ala am avut pentru prima data senzatia ca Friends are Family. For real.

tiberiu-capudean-o-viata-mea

Tibisor a reusit sa faca asta, transformandu-ne cumva pe toti prietenii lui in niste copii, ce isi cauta in fiecare decembrie darurile sub brad. Si pentru asta ii multumesc, pentru ca reuseste sa fie, mereu surprinzator, de fiecare Craciun. Ca un fel de zan bun.

tiberiu-ovidiu-o-viata-mea

P.S. Chiar si la acest shooting, Tibisor a venit direct de la aeroport. Evident, aterizase dintr-o tara foarte calda, pentru ca si el, la fel ca si mine, nu suntem mari prieteni cu frigul si zapada. Iar singurul lucru care ne place iarna este Craciunul. Si cadourile. Si prietenii pe care ii reintalnim de fiecare data langa brad.

 

LOVE,

O.

 

Photography:  Serban Gheorghiu 
Hair Style: Robert Both Studio